Vul een zoekwoord in

Agenda

Online Healing

26 september 2022

Healers kijken naar de energie in en rondom het lichaam en brengen energie in beweging waar dat kan. Beweging in energie betekent dat er weer een verandering kan ontstaan.

3-daagse reis door de ziel

02 oktober 2022

Deze reis gaat over bewustwording, van DO-ing naar BE-ing. Alles wat we nodig hebben zit al in ons, maar soms kunnen we daar even niet bijkomen of zoeken we het buiten onszelf. In spullen, activiteiten en andere mensen. We leven in een wereld vol afleiding waar we altijd maar AAN staan. Stukje bij beetje word je geleefd door de hectiek van alle dag.

Reading

03 oktober 2022

In een reading wordt gekeken naar je energiesysteem, je aura, je chakra's. Je kunt je eigen vragen stellen, maar dat hoeft niet per se. Het enige dat je doet tijdens een reading is op een stoel zitten. Voor je zitten één tot drie readers. Dit zijn studenten uit de Readingopleiding.

GZ-Talk Hoe werkt seks?

11 oktober 2022

Jij hebt ook nooit zin!
Het initiatief moet altijd van mij afkomen!
Heeft hij een ander?
Vindt zij mij nog wel aantrekkelijk?

We denken allemaal wel te weten hoe seks werkt, maar weten we dat ook echt?

GZ-Talk webinar Mentaal fit door gezonde darmen

24 november 2022

Je darmen beïnvloeden je hersenen en andersom. Sommigen noemen de darmen zelfs je 2e brein. Maar wat als er ruis zit op de lijn?

Meer dan een miljoen Nederlanders hebben structureel last van een opgeblazen buik of een prikkelbare darm. We gaan uitgebreid in op de effecten van voeding, beweging, stress, ontspanning en darmproblemen.

Vrouwenavond

04 november 2022

Het is tijd de kracht van vrouwen, de onbevangenheid, de ontvankelijkheid samen te bundelen, te stimuleren, te ontdekken en te versterken.

Uit ervaring is bekend dat deelname aan vrouwenavonden positieve effecten heeft voor jezelf zoals gezondheid, zelfvertrouwen en veerkracht. En dit heeft ook een positieve weerslag op je omgeving, bijvoorbeeld gezin en werk.

meer laden...