Vul een zoekwoord in

Event ICT & Health

Maandag 9 mei op het event ICT & Health in Den Haag vertelt Esmee Valk, directeur van GZ-Punt, over hét nieuwe gezondheidsplatform GZ-Plein waar we mensen ‘verslaafd’ maken aan gezondheid.

Waar en wanneer?

Professionals kunnen zich aansluiten bij het platform en zo iedereen in Nederland met het online platform motiveren om te werken aan hun gezondheid. Het platform werkt voor zowel fysieke als mentale gezondheid én buiten werktijd.

Hoe dat werkt? Kom voor antwoorden naar de inspirerende sessie op maandag 9 mei om 12.20 uur. In een half uurtje weet jij waarom je je als professional wilt aansluiten bij GZ-Plein. De sessie is tijdens het event ICT & Health in Den Haag.

GZ-Plein: Verslaafd aan gezond zijn

Je reist op je gemakje ná de spits naar Den Haag (ideaal als je vanuit bv Limburg moet komen), je pakt de eerste sessie van GZ-Plein om 12:20 uur, met een hoofd vol inspiratie ga je naar de lunch (misschien leuk om die toffe collega mee te nemen?) en daarna luister je naar het hoofdprogramma: de minister van VWS: Conny Helder. Als je de smaak te pakken hebt sluit je aan bij andere sessies om daarna op je gemak naar huis te reizen.

Schrijf je tijdig in, er zijn al 1.700 aanmeldingen, en vergeet niet de zijsessie van Esmee Valk van GZ-Plein te kiezen onder 12:20 uur: GZ-Plein: verslaafd aan gezond zijn. We zien je graag in Den Haag!

INSCHRIJVEN VOOR JOUW GRATIS TICKET DOE JE HIER

(Mocht je niet kunnen en meer over GZ-Plein willen weten, ga dan naar onze website of link met algemeen directeur Esmee Valk op LinkedIn)