Vul een zoekwoord in

Nieuws

Avondcongres Digitaal Vitaal

13 september 2022

Dinsdag 13 september spreekt onze directeur Esmee Valk op het avondcongres Digitaal Vitaal: e-health bij preventieve gezondheid en zorg. Een kosteloos avondcongres voor professionals in sociaal en medisch domein.

Minister Helder en Esmee Valk in gesprek

25 mei 2022

Onze directeur Esmee Valk had afgelopen maandag een inspirerend gesprek met Conny Helder, minister voor Langdurige Zorg en Sport. Ze hebben gesproken over hoe wij de zorg anders willen: namelijk van sickcare naar healthcare.

Minister Helder over GZ-Plein

10 mei 2022

"Ik heb haast, want de toekomst is al begonnen", zei Minister Helder gisteren bij de openingsmanifestatie 2022 van ICT&health. En dat is precies wat wij ook denken.

Event ICT & Health

09 mei 2022

Maandag 9 mei op het event ICT & Health in Den Haag vertelt Esmee Valk, directeur van GZ-Punt, over hét nieuwe gezondheidsplatform GZ-Plein waar we mensen ‘verslaafd’ maken aan gezondheid.

Open week yogalessen

11 maart 2022

Maak kennis met de yogalessen van Vital Energy Center tijdens de open week 14-20 maart. Alle lessen GRATIS met heel veel YOGA | Qi Boxing | Qigong | Acro | Handstand class & more.

Sfeerimpressie open dag

18 september 2021

Wat was het fijn om jullie ons mooie duurzame centrum te laten zien en kennis te laten maken met onze professionals. We hebben fijne gesprekken gevoerd en mooie connecties gemaakt. Dank voor dit warme welkom!

Maak kennis met Viviq

25 augustus 2021

Viviq is een nieuwe ggz aanbieder die vanuit positieve gezondheid mensen helpt met zorgen voor de beste versie van zichzelf; zoveel mogelijk digitaal maar ook met face to face contacten als het nodig is bijvoorbeeld bij GZ-Punt Wageningen. Je blijft zelf in regie van je behandeling.

Open Dag 18 september

19 augustus 2021

Wageningen, 19 augustus 2021- Op de Industrieweg 21 verrijst een modern holistisch gezondheidscentrum. GZ-Punt Wageningen' is een stadshub van GZ-Punt en is een samenwerkingsverband tussen aanbieders op het gebied van welzijn en positieve gezondheid zoals yoga, mindfulness, personal training, massage, retraites, psychologie en psychiatrie.

meer laden...