Vul een zoekwoord in

Vrouwenavond

Het is tijd de kracht van vrouwen, de onbevangenheid, de ontvankelijkheid samen te bundelen, te stimuleren, te ontdekken en te versterken. Uit ervaring is bekend dat deelname aan vrouwenavonden positieve effecten heeft voor jezelf zoals gezondheid, zelfvertrouwen en veerkracht. En dit heeft ook een positieve weerslag op je omgeving, bijvoorbeeld gezin en werk.

Voor vrouwen is het heilzaam, al sinds mensenheugenis, samen te komen om te delen, te helen, te dansen, te vieren en te lachen. De vrouwenavonden zijn er om jouw kracht vrij te kunnen laten, te verdiepen, te versterken. Deze te verbinden met elkaar en voor elkaar.

Thema's 

Iedere vrijdagavond zal in het teken staan van een versterkend helend thema. Deze zijn daardoor afwisselend en zeker, omdat we het samen dragen, open voor jouw bijdrage.

Hieronder enkele voorbeelden van thema’s;

  • De elementen aarde, water, ether, lucht en vuur
  • Zelfvertrouwen
  • Sensualiteit
  • Wild woman experience
  • Godinnen in elke vrouw
  • Energetisch helen en verbinden
  • Veerkracht
  • Fysieke gezondheid

Inschrijving

Aanmelden via de website van Heilzaam.
Daar vind je ook de prijzen.

20.00 start 
22.30 einde

Organisator Femma Roschar

Mijn naam is Femma. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Naast alle studies die ik heb gevolgd, heb ik veel van de wereld gezien, veel diepgaande gesprekken mogen voeren met veel mensen en me verbonden gevoeld met hetgeen ons allen raakt; zingeven aan het bestaan en daarin een aangename balans vinden en behouden. In de dak-en thuislozenzorg waar ik jaren gewerkt heb, in het onderwijs voor HBOverpleegkundigen in de psychiatrie, voor studenten van de Wageningen Universiteit op het gebied van persoonlijk leiderschap en ‘resillience’ (veerkracht) en in het samengestelde gezin welke ik met mijn lief en vier kinderen heb.

Ik ben HBO gediplomeerd Natuurgeneeskundig therapeute, Gecertificeerd Leiderschapscoach en WO gediplomeerd Mental Health Scientist. Ik werk graag eclectisch, wat inhoud dat ik samen met jou, jouw lijf en leven op natuurlijke wijze vanuit de oorsprong (moleculair, leefstijl, mentale/geestelijke status) weer in balans zie te krijgen die voor jou heilzaam is.

Je zult in mij een open, eerlijk, compassievol en nieuwsgierig mens vinden.

 

Drs. Geestelijke Gezondheidswetenschappen/Mental Health Science

HBO gediplomeerd Natuurgeneeskundig therapeut

NMI geregistreerd Mediator

CvC & CSA Gecertificeerd coach

CRKBO nr 674558

Collectief Alternatieve Therapeuten BO nr.: CS2758-29-10-19

https://heilzaam.com/