Vul een zoekwoord in

3-daagse reis door de ziel

Deze reis gaat over bewustwording, van DO-ing naar BE-ing. Alles wat we nodig hebben zit al in ons, maar soms kunnen we daar even niet bijkomen of zoeken we het buiten onszelf. In spullen, activiteiten en andere mensen. We leven in een wereld vol afleiding waar we altijd maar AAN staan. Stukje bij beetje word je geleefd door de hectiek van alle dag.

1e dag | Self-Care
Deze Soul Journey staat in het teken van ontdekken. Onder mijn intuïtieve begeleiding reizen we stap voor stap naar binnen om diepere inzichten te ontvangen over wat je allemaal in je draagt en de delen waarin je nog verder mag groeien. Waar liggen jouw innerlijke schatten? We maken op een diepere laag contact met onze essentie om deze nog meer te koesteren en uit te dragen in onze directe omgeving. We nemen het thema SELF CARE en jouw intentie mee. Je wordt ondergedompeld in intuïtieve bewustwording, liefde en bezinning. We gaan samen op reis.

2e dag | Self Love
We reizen tijdens deze Soul Journey naar een laag dieper en betreden het rijk van SELF LOVE en gaan onderzoeken wat onze innerlijke criticus nodig heeft om te transformeren en ons voortaan liefdevol aan te moedigen. Een innerlijke criticus hebben we allemaal. In de hectiek van alledag met de verwachtingen en verplichtingen die daarin een grote rol spelen luisteren we vaker naar deze criticus dan goed voor ons is. Ik begeleid je in dit proces, en omdat je zoveel voelt en ervaart kan het fijn zijn om dat op te schrijven en uit te werken. Na afloop zullen we reflecteren op jouw sessie en proces. De inzichten gaan op deze manier sterker in jou verankeren, waardoor je de ervaring kunt meenemen in je proces en je dagelijks leven.

3e dag | Self Celebration
We dalen af in onze diepten, het rijk van SELF CELEBRATION, het volledig omarmen en verbinden met ons bestaansrecht. We zijn bereid van alles te vieren, bijvoorbeeld onze verjaardag, maar ons bestaan vieren en daarin centraal staan dat doen de meesten van ons liever niet. Waarom niet het middelpunt zijn en jezelf en je leven omarmen en ten volste vieren? Als het niet nu is, wanneer wel? Te vaak wachten we op ingrijpende gebeurtenissen en/of ziekten om ons wakker te schudden. Tijdens de laatste sessie begeleid ik je bij deze innerlijke reis, samen gaan we kijken wat zich aandient, wat je tegenkomt, wat je voelt, en welke stappen je wel kan zetten. Ik ben er steeds om je aan te moedigen, te ondersteunen en de ruimte te creëren waarbinnen je jezelf kan ontmoeten. Het is een bijzondere ervaring om jezelf zo te mogen voelen en ontmoeten. Je gaat naar huis met een beter zicht op wie je bent en wat je allemaal in je draagt.

Programma

3-daagse reis:
Zondag 2 oktober
Zondag 6 november
Zondag 27 november

17.45 ontvangst met koffie en thee
18.00 soul journey
18.30 reflectie & sharing
20.00 einde

Meld je nu aan!